Bijeenkomst

04feb2023

Van 10:00 tot 12:30

Bij Praktijk voor zielsverbinding

Splitting 7

• Hypergevoelig?
• Bij vlagen onverklaarbaar moe?
• Veranderingen in voedingsbehoeften, relaties en patronen?
• Dezelfde (dubbele) getallen zien en andere bewuste ervaringen?

Is dit voor jou ook nog maar het begin van jouw lijst van ‘symptomen’ waarvan je soms denkt: “Wat is er toch (met mij) aan de hand? Alles is anders. Er verandert zoveel om en in mij dat ik wel eens het gevoel heb dat ik de weg kwijtraak.”

Nu is er goed nieuws: nee, je bent niet gek. Je bent ook niet alleen. En, eigenlijk zijn deze symptomen een soort wegwijzertjes. WegWijzers naar een ruimte van BewustZijn waar René Blom je in liefde in inspiratie in meeneemt en over vertelt.

Laat je meenemen tijdens de bijeenkomst van 4 februari en ervaar hoe het jou in je bewustzijn doet groeien en je inspireert naar nog meer (onvermijdelijke) zielsontwikkeling.
Bijeenkomst 4 februari 2023
Thema: energieen van vandaag de dag. Ascentiesymptomen als wegwijzers in je bewustzijn.
Tijd: 10:00h – 12:30h
Locatie: Splitting 7, Drachten
Kosten: 7,50
Info en opgave: info@praktijknefesh.nl / 06-37696101


De bijeenkomsten
Tijdens deze bijeenkomsten staat gesprek en spirituele groei of zielsontwikkeling centraal. Soms wordt er een onderwerp uitgelicht zoals het leven na de dood, de astrale wereld of engelen. En vaak ontstaat er in het ont-moeten dat wat er gezegd en verteld mag worden.
Er is tijdens deze bijeenkomsten alle ruimte voor vraag- en antwoord. De bijeenkomsten zijn geïnspireerd, maar inspireren bovenal! Na een bijeenkomst ga je ‘verlicht’ weg en voel je tevredenheid, rust en zachtheid in jezelf.
De spreker: René Blom

Levend in jeZelf

René Blom is een geïnspireerd spreker en leraar. Zijn leven heeft hem in contact gebracht met diepgaande zielservaringen die hem een ruime kennis hebben gebracht van Gene Zijde. René staat met beide benen op de grond en haalt alle poespas uit de zweverige taal. Vanuit een onuitputtelijke bron van Liefde geeft, deelt, heelt en confronteert hij zodat jij kan Leven in jezelf. Jouw ware essentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *