Open ochtend Mediumopleiding

01jul2023

Op deze ochtend kun je kennismaken met de opleiding. Je proeft de sfeer, je ontmoet gelijkgestemde en je krijgt een indruk van een cursusdag van de opleiding. (meer info) Er is alle gelegenheid om te voelen, te vragen en te ervaren. Zo kom jij er na deze ochtend achter of de opleiding voor jou geschikt is.

Van 10:00 tot 12:00

Bij Praktijk voor zielsverbinding

Splitting 7

Op deze open ochtend kun je kennismaken met de opleiding. Je proeft de sfeer, je ontmoet gelijkgestemde en je krijgt een indruk van een cursusdag van de opleiding. (meer info) Er is alle gelegenheid om te voelen, te vragen en te ervaren. Zo kom jij er na deze ochtend achter of de opleiding voor jou geschikt is.

Als jij op zoek bent naar wie je werkelijk bent. Naar je eigen, authentieke, ware zelf dan ben je van harte welkom op de open ochtenden. Zonder dat je een sessie of een opleiding aangaat, kun je wel snuffelen, proeven, ervaren, voelen en bevragen wat voor jou kloppend en passend voelt.  Ben je nieuwsgierig en op zoek naar spiritualiteit en verdieping in jezelf? Kom dan naar de open ochtenden en voel een warm welkom in jezelf. Je ware zelf.

  • Ontmoet gelijkgestemden
  • Versterk je intuitie met een heerlijke meditatie
  • Ervaar de ruimte voor allerlei vragen
  • Oefen met afstemmen
  • Kom de sfeer, de ruimte en de energie proeven en voelen
  • Ga geinspireerd naar huis

Inschrijven via deze link

! Let op! De open ochtend gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Per mail krijg je een bevestiging van je aanmelding. Je wordt persoonlijke uitgenodigd en herinnerd voor de betreffende bijeenkomst of open ochtend.