open ochtend opleiding mediumschap

Begint op
11
jun2023
Eindigt op
11
jun2023

Op deze open ochtend kun je kennismaken met de opleiding. Je proeft de sfeer, je ontmoet gelijkgestemde en je krijgt een indruk van een cursusdag van de opleiding. (meer info) Er is alle gelegenheid om te voelen, te vragen en te ervaren. Zo kom jij er na deze ochtend achter of de opleiding voor jou geschikt is.

Van 10:00 tot 12:00

Bij Praktijk voor zielsverbinding

Splitting 7

Als jij op zoek bent naar wie je werkelijk bent. Naar je eigen, authentieke, ware zelf dan ben je van harte welkom op de open ochtenden. Zonder dat je een sessie of een opleiding aangaat, kun je wel snuffelen, proeven, ervaren, voelen en bevragen wat voor jou kloppend en passend voelt.  De ene keer is dat een kijkje in een opleidingsdag van de opleiding mediumschap. De andere keer een snoeperijtje aan de essentie van geuren. Of juist een verdieping van een thema zoals paranormale begaafdheid, loslaten, vertrouwen, destructieve relaties of de vijfde dimensie. Er zal altijd een thema bij zijn dat je aanspreekt.

Ben je nieuwsgierig en op zoek naar spiritualiteit en verdieping in jezelf? Kom dan naar de open ochtenden en voel een warm welkom in jezelf. Je ware zelf.

  • Ontmoet gelijkgestemden
  • Versterk je intuitie met een heerlijke meditatie 
  • Ervaar de ruimte voor allerlei vragen 
  • Oefen met afstemmen 
  • Kom de sfeer, de ruimte en de energie proeven en voelen
  • Ga geinspireerd naar huis 

Er zijn 2 plaatsen beschikbaar.

Zie wie er komen : Y nijboer, Ik

Meld je aan voor dit evenement

Voer hieronder uw gegevens in

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *