Het is mijn missie om het medium in jou wakker te maken en jou het zelfvertrouwen te geven om dat gave medium te worden die je al bent en waar jij en anderen om je heen heel blij van worden.” 

Over Nefesh College

Nefesh College is de plek waar er alle aandacht is voor jou. Voor jouw persoonlijke proces. Voor wie je werkelijk bent. En natuurlijk ook voor jouw spirituele proces. Ik zie jou graag groeien en ontwikkelen, zodat jij voor jezelf kunt zijn waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Ik help je daarbij graag met mijn rust, geduld en oplettendheid. Nieuwsgierig naar wat jij aan talenten in huis hebt en hoe jij jouw leven en het leven om je heen Lichter kan maken.

Naast docent mediumschap werk ik ook mijn praktijk voor zielsverbinding. Ook daar ben ik op zoek naar wie jij in essentie bent. Zodat jij kan gaan leven vanuit jouw ziel, je Nefesh.

Voorheen Gaia College in Harlingen

Nefesh College is een voortzetting van de opleiding tot allround medium van Gaia College. De opleiding van Linda Bolman. De inhoud en de opzet van de lessen zijn daarmee ook hetzelfde. Alleen de locatie en de juf is veranderd. 

Mocht je al eerder lessen bij Gaia hebben gevolgd en wil je bijvoorbeeld weten of je kunt instromen, stuur dan even een berichtje.