Ontdek je paranormale gaven in de allround mediumopleiding

Ontdek je paranormale gaven in de allround mediumopleiding

Ooit een mediumopleiding overwogen?

  • Ben je hooggevoelig en zou je je paranormale gaven willen ontdekken en het zelfvertrouwen ontwikkelen zodat jij een uniek medium kunt zijn?
  • Vind jij de wereld lichter maken ook zo belangrijk? Juist nu?
  • Weet je dat je meer met je hooggevoeligheid kan, maar komt het er op de een of andere manier niet uit?

Dan is Nefesh College, de allround mediumopleiding van het noorden wat voor jou.

 

  

Nefesh College. De opleiding tot allround medium

 

Ervaar jouw paranormale talenten

In deze allround mediumopleiding ga je ervaren wat jouw paranormale talenten zijn. Of je nu helderhorend bent, heldervoelend, helderziend of helder wetend, de opleiding leert je hoe jij je kunt ontwikkelen in het talent waar jij goed in bent.

 

Ontdek hoe gaaf jouw paranormale gaven zijn

Je paranormale gaven zijn bij Nefesh College de mediumopleiding in goede handen. Met gelijkgestemden die je begrijpen hoe jij voelt, ziet en intuitief keuzes maakt voel je je thuis en gezien in je talenten. Wat je soms ervaart als een last, of als ‘anders’, wordt tijdens de opleiding een feestje om mee te werken.

 

Krijg een boost in jouw persoonlijke en spirituele groei

In de medium opleiding zijn persoonlijke en spirituele groei de basis voor het ontwikkelen van je zelf, van wie jij bent. Wie je werkelijk bent. In verbinding komen met je ziel wordt steeds gemakkelijker en steeds meer een tweede natuur. De persoonlijke en spirituele groei zal je leven veranderen. En daarmee het leven van anderen. Het wordt echter. Energie stroomt beter. Je kunt je beter afsluiten. En je bent meer in contact met wie je werkelijk bent.

 

Krijg zelfvertrouwen om het medium in jou te ontwikkelen

Mijn missie is om je heel veel plezier en zelfvertrouwen te laten beleven in het uitoefenen van de praktijk van het mediumschap. Door te oefenen en veel te voelen zal deze praktijkopleiding je doen groeien in zelfvertrouwen. En dat niet alleen in je praktijk als medium.

 

Schrijf je in voor de mediumopleiding

“Het is mijn missie om het medium in jou wakker te maken en jou het zelfvertrouwen te geven om dat  gave medium te worden die je al bent en waar jij en anderen om je heen heel blij van worden.”