De medium opleiding 

De opleiding bestaat uit vier niveaus van 10 lessen. M.u.v. de In-Stap; deze heeft 13 bijeenkomsten.

.

De instapKennismaking met mediumschap.

Tijdens deze instap wordt er een fundament gelegd waar je je levens-lang plezier van hebt. Je legt de basis in je ziel en kunt deze voelen en ervaren. Je leert erop vertrouwen. Deze basis heb je nodig om het vak als medium aan te kunnen.

Je maakt daarin op veel verschillende manieren kennis met energie en bewustzijn en de werking daarvan. Je leert de taal van de ziel kennen en hoe zij spreekt en werkt. Ook maak je je kennis met allerlei vakken binnen het mediumschap, zoals pendelen, aura’s, dimensies, chakra’s, tarotlezen, enz.  

Je ontwikkelt een openheid en aandacht, een focus (een trance-achtige toestand) zodat je kunt helder waarnemen. Je leert dit door te leren mediteren en visualiseren. Je maakt als het ware de heks, de priesteres of de lichtwerker in jou weer wakker.

Je ontdekt hierbij jouw gevoeligheden en talenten. Maar ook (je eigen) valkuilen en blokkades. Spelenderwijs oefen je je in de talenten die je hebt, terwijl je je ook bewust bent van ontzag en respect voor het grotere geheel of de Bron. Je ervaart vreugde en plezier in het ontdekken van jouw paranormale talenten. Je ontwikkelt een basiszelfvertrouwen.

Je leert het onderscheid herkennen tussen je ego en je ziel zodat jij je zuiver kan ontwikkelen als medium.

Je leert contact te maken met je innerlijke kind, je ziel en je gidsen of begeleiders aan gene zijde.

Je ontwikkelt je in het zorgen voor jouw zelf. Je ziel. Het werkelijk houden van je zelf, zodat jij je spiritueel kunt ontwikkelen.

Je maakt kennis met de vakken healing, mental mediumschap en psychic mediumschap. Ook zal middels een inwijding je energiekanaal geopend worden, die op diepere lagen een energiestroom en verandering teweeg zal brengen.

Je leert je gronden en een stevige bodem in jezelf voelen waarin je de stap naar het volgende niveau met plezier en zelfvertrouwen durft te zetten.

Deze instap is een voorbereiding op een proces van diepgaande transformatie. Een weg die uiteindelijk geen weg meer terug kent. De instap kun je instappen zonder- en met vooropleidingen en zal voor jou die verdieping brengen waar je ziel op dit in haar proces aan toe is.

Niveau 2. Het fundament. De grond

Nadat je in de instap kennis hebt gemaakt met de basis, de praktijk. Is het in het tweede niveau tijd om deze basis te verstevigen. Je verankert je dusdanig in jezelf dat er een rust en vertrouwen komt zoals je die nog niet eerder hebt ervaren.

Je zult ervaren dat er meer samenwerking is tussen jou en je ziel. En leert daarmee steeds meer vanuit je ziel te leven. Je bent meer geinspireerd in en met alles wat je doet.

Je kan gerichter helder waarnemen en je bewustzijn vergroot zich. Je hebt gemakkelijker toegang tot informatie.

Er vindt verdieping plaats in het lezen van aura’s, chakra’s, pendelen, enz.

Je eigen proces verdiept zich. Je krijgt nog meer inzichten over je eigen leven en de werking van jouw ziel. En je laat meer los van wat je niet meer nodig hebt in de nieuwe wereld.

Je maakt kennis met het opruimen en schoonmaken van je eigen energiesysteem en ruimtes.

Je leert contact maken met vorige levens en met Gene Zijde.

Je maakt kennis met inspirerend schrijven / spreken.

En je maakt een begin met het oefenen en werken met anderen waarbij jouw talenten zich verdiepen.

Al met al neemt je zelfverzekerdheid toe en je zelfvertrouwen groeit. Je vindt een basis, een verankering in je ware zelf, van waaruit jij kunt Zijn wie je werkelijk bent. En ontdekt daarbij het helende effect daarvan op je zelf en je omgeving.

 

Niveau 3. Thuis in jezelf.

In het derde niveau vindt er een verdieping in je bewustzijn plaats. Je hart opent zich in vult zich met liefde, vrede en licht. Er ontstaat een kalmte en tevredenheid in jezelf.

In zielsreizen krijg je ervaringen van Thuiskomen. Je bent bewust en wakker. Je ziel voelt en heeft een besef van haar Thuis.

In het derde niveau ga je ook in op vorige levens (reincarnaties) en krijg je inzicht in de relatie van toen met nu. Je krijgt kennis van sterf- en geboorte-ervaringen.

Je krijgt ook kennis van het werken met negatieve / kwade krachten. En met het werken met anderen.

Je oefent in het inspirerend spreken (voor een groep) en ondervindt een vaste lijn met jouw begeleider.

En je leert werken met aura’s, chakra’s , pendelen, healing, enz. in een kort consult met anderen.

Dit derde niveau brengt je Thuis. Thuis in jezelf zodat je steeds meer bent wie je bent en ervaart dat je steeds verder wordt opgetild naar hogere levels van je ware zelf.

Niveau 4. De basis van je eigen (dagelijkse) praktijk


De liefde die je van Thuis uit ervaart, breng je in het vierde niveau in de praktijk en de wereld. Je voelt en ervaart (steeds meer een constantere) kalmte en tevredenheid in de wereld.

Je weet voor je zelf waar je talenten liggen en maakt je op voor het delen van jouw Licht met anderen. Je kunt in dit vierde niveau consulten gaan geven. Oefenend in de lessen en in de praktijk van het dagelijkse leven.

Je bent in staat om met meerdere dimensies, lagen, levens te werken en onderscheid te kunnen maken in allerlei vormen van energie.

Aan het einde van het vierde niveau ben je een zuiver medium. Een medium dat medium is omdat jij je ziel weet te Zijn in deze wereld. Je laat je leiden en brengt daarmee díe heling, inzichten of gaven op die manier zodat ze passen bij jou in deze wereld.
Of dat nou is terwijl je werkt als masseur of therapeut in een praktijk, of dat je werkt als postbode of een eeuwige student bent, aan het einde van niveau 4 breng jij dat aan je omgeving, vanuit je zelf, waarvoor je gekomen bent.

De kosten

De niveaus bestaan uit 10 lesdagen en kosten 975,- incl. btw, materialen, koffie/thee. Lunch mag je zelf meenemen. Je mag het lesgeld in een keer overmaken of in drie termijnen. Mocht je kiezen voor termijnen dan komen er 5% extra administratiekosten bij en dan betaal je in 3 termijnen. 

De betaling dient voor aanvang van de lessen te zijn overgemaakt.