De opleiding allround medium 

De opleiding bestaat uit vier niveaus van 10 lessen. 

Vier niveau;s

Niveau 1 

In niveau 1 maak je op veel verschillende manieren kennis met energie. Je ontdekt waar jouw talenten liggen in het zien, voelen, horen van energie. 

Je leert je openstellen en afsluiten voor energie. 

Er is in dit eerste niveau veel ruimte en aandacht aan je persoonlijke groei en zelfbewustzijn. Zo wordt er ook aandacht besteed aan je eigen pijn en blokkades. Want als je je zelf goed kan helpen, kun je ook anderen beter helpen. 

Je krijgt dan ook de eerste inwijding van Shamballa in dit eerste niveau. Een inwijding die al op diepere lagen een enorme energiestroom en verandering teweegbrengt. In deze inwijding wordt vooral je energiekanaal geopend. 

Natuurlijk wordt dit allemaal ingekleurd met meditaties en veel praktische oefeningen in mediumschap. 

Niveau 2

In niveau 2  ga je je meer bezighouden met het toepassen van jou talenten en het behandelen van anderen. Ook je rol als medium en de bijbehorende ethiek en integriteit komen hiermee aan bod. Op het gebied van mental mediumschap en healing wordt er veel geoefend en ontdekt. 

Ook ontvang je je tweede shamballa inwijding en zal het energetische transformatieproces verdiepen en intensiveren. Je gaat meer voelen hoe je open staat en energie kan doorgeven. 

Niveau 3

In niveau 3 voel je steeds meer een medium en komen ook oefeningen als het werken voor een groep of zaal aan bod. Oefeningen in het praktische mediumschap verbreden zich en je talenten verdiepen zich. Met de derde inwijding van shamballa heb je alle symbolen en energieen ontvangen om andere te gaan behandelen. 

Je vertrouwen groeit en je wordt zelfverzekerder in je vak. 

Niveau 4

In het laatste niveau leer je hele consulten te geven van begin tot eind en te werken voor een groep. Er is ook aandacht voor het opzetten van een eigen praktijk en het belang van integriteit en ethiek. 

Ook is er een verdieping van alle kennis en oefeningen uit de eerste niveaus, zodat je met heel veel oefeningen in het praktisch mediumschap je zelf uit de voeten kunt. 

Ook is er de vierde inwijding van shamballa die veel intensiveert een bekrachtiging gaat zijn van alles wat je hebt geleerd en alles naar een hoger plan tilt. 

Examen

Aan het einde van de 4 niveaus is het mogelijk om een examen af te leggen

De kosten

De niveaus bestaan uit 10 lesdagen en kosten 675,- incl. btw, materialen, koffie/thee. Lunch mag je zelf meenemen. Je mag het lesgeld in een keer overmaken of in drie termijnen. Mocht je kiezen voor termijnen dan komen er 5% extra administratiekosten bij en dan betaal je in 3 termijnen 236,25. 

De betaling dient voor aanvang van de lessen te zijn overgemaakt. 

Share this Page