meditatie

Wekelijkse meditatie avond in Drachten

Meditatie avond

Innerlijke RUST.

Behoefte aan ontspanning en geestelijke RUST, zonder je in allerlei acrobatische bochten hoeven te wringen? Misschien heb je juist een heel druk bestaan waar je nauwelijks momenten kunt vinden om uit de drukte te stappen. Misschien voel je je juist eenzaam en los van de wereld en heb je behoefte aan connectie en verbinding met je zelf en anderen. Of misschien weet je hoe weldadig mediteren kan zijn, maar kom je er gewoon niet toe.  Dan zijn de meditatie avonden wat voor jou!

Mediteren kun je leren.

Tijdens deze meditatie avonden is er alle ruimte om te leren mediteren. Er worden eenvoudige (stilte) meditatie technieken aangeboden die iedereen dienst doen. Je hoeft het niet te kunnen. Je hoeft ook geen ervaring te hebben. In alle gevallen ervaar je in liefdevolle begeleiding wat meditatie voor je kan beteken in je dagelijkse leven.

  • Meer balans in werk en leven.
  • Een evenwichtiger bestaan.
  • Geaarder in je handelingen.
  • Doelgerichter in je beslissingen.
  • Een kalmere reactie op de dagelijkse gebeurtenissen om je heen.

En al ben je al een fervent mediteerder, ervaar dan hoe de meditatie zich tot in het oneindige kan verdiepen.

Onder begeleiding van René Blom

Mediteren hoef je niet alleen te doen. Samen mediteren verhoogt juist de frequentie en verdiept de meditatie.  En in je  mediteer-leer-proces kom je van alles tegen. Weerstand, onrust, faalangst en gebrek aan motivatie. Maar ook bijzondere of spirituele ervaringen die je in het moment niet kan duiden.

Voor dat hele leer-proces staat René Blom als begeleider tot je beschikking. Op praktische en bewustzijnsverhogende wijze helpt hij je tot meer innerlijke Rust.

Meditaties voor meer balans in je leven.

 

Wat, wanneer, waar?

Elke woensdagavond van 19:30h – 20:30h

De eerste avond begint op 13 september 2023

Introductie korting!  De eerste keer voor maar 2,50,-

Daarna 5,- per keer. De betaling mag contant op de avond zelf.

Aanmelden kan via deze link

Of stuur een mail naar info@praktijknefesh.nl – 06-37696101